Büki Gyógyfürdő

Az ország második legnagyobb gyógy-, strand- és élményfürdője a Büki Gyógyfürdő.

A Bükfürdőn található Büki Gyógyfürdő jelenleg az egyik legmodernebb szaunavilággal és különleges Medical Wellness Centrummal rendelkező fürdő.A fürdő minden korosztály számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. A 14 hektáron fekvő Gyógyfürdő 32 medencével, több mint 5200 m2 vízfelülettel várja a fürdőzni, gyógyulni, kikapcsolódni, wellness-ezni, vágyó vendégeket.

A Büki Gyógyfürdőben 32-38 °C-osak a gyógyvizes medencék, a strand-medencék 26-28 °C hőmérsékletűek. A gyerekeket csak nekik fenntartott gyermekmedencékkel várják. A Büki Gyógyfürdőben két ingyenes csúszdakomplexum áll a vendégek rendelkezésére, melyek igazi vízi élményt garantálnak.A vízi világ élményein kívül a gyerekek szórakoztatásáról modern játszótér gondoskodik, a felnőttek kényelmes ellazulását pedig ingyenesen igénybe vehető pihenőágyak szolgálják.

Bükfürdő-Büki GyógyfürdőAz új fejlesztéseknek köszönhetően a legkisebbek örömére új gyermekmedence és egy beltéri élménycsúszda épült. Az igazán merészek kedvére szolgálnak a béltérből induló, a fürdő falain kívül tekergő élménycsúszdák, melyekben különböző élményelemek teszik különlegessé a csúszást.

A Büki Gyógyfürdőben új szaunavilág létesült, melyben aromaszauna, finn- és infraszaunák, kültéri ördögszauna, gőzfürdők és tepidárium várja a felfrissülést kereső vendégeket. Fedett szaunapihenő és a hangulatos szaunakertek gondoskodnak a Büki Gyógyfürdőben a szaunázás utáni kellemes pihenésről. A szaunázás élményét merülőmedencék, Kneipp-medence, Jacuzzik teszik igazán frissítővé.

Bükfürdő-Büki GyógyfürdőLátványkonyhás beltéri étterem is létesült a Büki Gyógyfürdőben, így a vendégeknek nem kell kimenniük, a gyógyfürdő területéről ha igazi kulináris élményekre vágynak.

Új Medical Wellness Centrum is létesült a Büki Gyógyfürdőben, ahol wellness-fitnesz kezelések segítik az egészség megőrzését szakorvosok felügyeletével. Egzotikus és relaxáló masszázsok, állapotfelmérés, különböző spa kezelések segítik a Büki Gyógyfürdőbe látogatóvendégek tökéletes kikapcsolódását, teljes felfrissülését.

Kérjük ossza meg másokkal!FacebookGoogle+TwitterEmail

Leave a Reply

Current month ye@r day *